Mångsidig Snickare i Kungsbacka

Vi utför allt från små snickerier till större nybyggnationer.
Inget jobb är för stort eller för litet för din Snickare i Kungsbacka!

Ett byggföretag med stor bredd

Om du söker efter en snickare i Kungsbacka med många års erfarenhet så har du hittat rätt. Alla snickare som jobbar med oss är kvalificerade yrkesmän med rätt kunskap för uppdraget. Vi har våra rötter i arbeten som murning, putsning och betong men vi utför även andra byggtjänster. Behöver du renovera, bygga ut eller bygga helt nya byggnader på tomten? Eller vill du bara anlita en snickare som bygger ett staket eller en altan, då har du hittat rätt! Vi gör allt från stort till smått.

Mer än bara en vanlig snickare

G.B.F. Construktion säljer även smidesgrindar av olika design anpassade efter era önskemål. Grindarna tillverkas i Polen av högsta kvalitet. Utöver grindar säljer vi även olika beslag, fönsterkarmar m.m. Kontakta oss med era önskemål så försöker vi hjälpa er hitta rätt.

Kungsbackas mest noggranna snickare

Vår noggrannhet präglar alla jobb vi gör. Vi letar alltid efter den bästa lösningen för att få ett slutresultat av hög kvalitet. Genom åren har vi fått många nöjda kunder som rekommenderat oss vidare. Vi utför allt inom bygg åt både företag och privatpersoner i Västsverige. Några typer av arbeten som vi ofta gjort är betongarbeten, nybyggnation av villor och ombyggnation av de flesta fastigheter.

Kontakta en snickare i Kungsbacka

G.B.F. Construktion Sweden AB
Tostaredsvägen 1097
439 75 FJÄRÅS

0300-54 29 70

Kontakta oss